Lavt stoffskifte, null energi og ønsker mest å bare sove?

VI GIR DEG 7 STEG TIL EN BEDRE HVERDAG 


 • Er det lenge siden en god natts søvn?

 • Ofte sliten og ukonsentrert?

 • Lite energi til å være den kollegaen, mammaen, kjæresten og/eller vennen du ønsker å være?

På dette webinaret vil du få en bedre forståelse for Hashimoto og hva som forårsaker sykdommen.

Hvilke triggere finnes? Hva er sammenhengen mellom Hashimoto og livsstilsvalg? Hvordan tolke dine prøvesvar riktig?

 

Vi deler vår kunnskap og egenerfaring med deg.

 

 

0
0
DAYS
0
0
HOURS
0
0
MINUTES
0
0
SECONDS

7 STEG TIL EN BEDRE HVERDAG MED HASHIMOTO

Onsdag 27. januar

kl. 18.00

Ønsker du å våkne hver dag og føle du har nok energi? Da må finne dine triggere til sykdommen. Du kan nemlig få energien tilbake! Ved å lære og ta de riktige grepene har du større sjanse for å lykkes i å nå dine mål! På dette gratis webinaret skal vi snakke om:

 • Tåkehode og tung i kroppen?

  Visste du at mat du ikke tåler kan gi mange forskjellige utslag i kroppen. Lær hvordan mat kan gi plager som tåkehode, leddsmerter etc

 • Føler du deg ofte stinn og oppblåst?

  Lær hvorfor Hashimoto kan gi fordøyelses problemer og hvordan enkle grep kan gi en bedre mage.

 • Ønsker du deg tykt og glansfullt hår?

  Næringsmangler kan føre til hårtap.

  Lær om næringsrik mat som kan gi deg tykt og fint hår igjen.

 • Har du ofte trang til noe søtt?

  Visste du at du kan legge på deg av å stresse? Fordi stress øker trangen til sukker og dårlig mat. Lær hvordan du kan redusere stress.

 • Ønsker du mest å bare sove?

  Men føler deg aldri uthvilt? Hashimoto gir dårlig søvnkvalitet, men det er mye du kan gjøre. Lær hvordan du kan få bedre søvn og mer energi.  

Om oss

Vi lever begge med autoimmun sykdom og har selv erfart hvordan dette påvirker livet. I dag føler vi oss friske, men det har ikke alltid vært sånn. Vi vet hvordan det føles å ha null energi, når det å ta enkle valg i hverdagen føles som store utfordringer. Når det eneste du føler du orker er å ligge på sofaen. Vi vet hvordan det kan føles å alltid ha en mage som ikke samarbeider.  Når mat og utskeielser gir følelsen av utmattelse og bomull i hodet. Vi vet hvor frustrerende det er å glemme ting og ikke greie å henge med i en samtale.

 

Det finnes en løsning! I vår søken har vi lest utallige bøker, studert tre år med ernæring og logget egne symptomer i forhold til mat og aktivitet. Vi har brukt lang tid på å komme dit vi er i dag. Vi skulle begge ønske noen hadde fortalt oss tidlig hva som trigger en autiommun sykdom og hva vi selv kunne gjort for å få det bedre. Vi vet det er mange som oss, så derfor deler vi kunnskap og erfaring med deg i dette webinaret. Så blir din vei mot en frisk hverdag enklere.

ERNÆRINGSTERAPEUT TMS

Helén Oulie Fuhr

“Jeg har levd med Hashimoto siden 2003. Det er mye jeg vet i dag som jeg skulle ønske jeg hadde visst tidligere. Men, heldigvis har jeg lært mye og i dag har jeg energi til å leve som jeg ønsker”

ERNÆRINGSTERAPEUT TMS

Nina Husø

I slutten av 2013 fikk jeg påvist diabetes type 1, et stort sjokk! Jeg fikk en del "gode råd" som jeg følte ikke var riktig for meg. Derfor startet jeg min egen etterforskning. Jeg ville finne ut hvorfor jeg var blitt syk. Hvilke grep måtte jeg ta for å vinne tilbake min egen helse? I dag føler jeg meg frisk. Mye på grunn av at jeg hver dag prøver å være snill med meg selv

IKKE GÅ GLIPP AV DETTE GRATISWEBINARET!!

0
0
0
0
0
0
0
0